Menu Sluiten

[row]
[column md=”8″]

Onze filosofie

Ontzorgen

U heeft wel meer zorgen dan het vlees, springkussen, tafels, stoelen, drank en vermaak. En u heeft wellicht niet overal aan gedacht. Wij als party specialisten kunnen we geheel vrijblijvend met u meedenken. U een top feest, wij een top gevoel.

Beschikbaarheid

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, investeert Party Koopmanshoekje voortdurend in nieuwe producten. Hoe specifiek, spectaculair of groots uw feest ook is, bij Party Koopmanshoekje vindt u alles wat u nodig heeft om elk evenement tot een onvergetelijk succes te maken. Wij helpen u ook om de huurkosten zo laag mogelijk te houden. Natuurlijk met scherpe tarieven, maar ook door alles rond de verhuur zo soepel mogelijk te laten verlopen. Van offerte tot verhuur tot factuur; we stemmen alles af op uw wensen. Zonder verborgen kosten, met heldere facturen en duidelijkheid over de hele lijn.

Veiligheid

We verhuren bij Party Koopmanshoekje maar op één manier en dat is veilig. Al onze medewerkers nemen hun verantwoordelijkheid en gaan tot het uiterste om de veiligheid te garanderen van onze klanten, ons personeel en het materieel dat we verhuren. U kunt erop vertrouwen dat al onze producten veilig te gebruiken zijn. Voor elke verhuring kijken we of alles nog in orde is en alles wat terugkomt wordt opnieuw gecontroleerd. Als het op veiligheid aankomt doen we geen concessies.

Duurzaamheid

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vinden we het belangrijk om in het verzorgingsgebied de invloed van de activiteiten op de leefomgeving te beperken. Daarom voeren wij een actief milieu­beleid, door onder meer gebruik te maken van duurzame producten en daarmee de mogelijkheden vergroten voor recycling.
Daarnaast investeren we continu in nieuwe materialen en technologieën die getoetst worden aan de strengste milieu­eisen. Party Koopmanshoekje zorgt ervoor dat klanten steeds over de nieuwste, zuinigste apparatuur beschikt; zonder dat ze deze zelf hoeven aan te schaffen. Onze apparatuur wordt via verhuur gedeeld door talloze professionals en zo worden zowel materieel als grondstoffen optimaal benut

[/column]
[column md=”4″]


    [/column]
    [/row]