Menu Sluiten

Partyverhuur Koopmanshoekje

We zijn uniek.  We leveren niet alle alleen alle spullen voor jouw party, maar wij – als Slagerij – leveren ook nog eens kwaliteit vlees voor jouw party.

Wij hebben allerlei voorzieningen om u het grootste en beste feest te geven. Wij beschikken namelijk over diverse artikelen die jong en oud vermaken!

Je kent het wel: er is iemand jarig en jij organiseert een groot feest waarbij je veel aan je hoofd hebt. Eigenlijk weet je niet precies wat je nodig hebt en waar je dit kunt krijgen. Ook de hoeveelheid is vaak een probleem. Te veel is niet goed, te weinig zeker niet. Wij hebben jarenlange ervaring. Al deze zorgen kunnen wij wegnemen. Wij helpen je bij het organiseren van jouw feest en leveren alles wat jij nodig hebt!

1 Belletje en het is allemaal geregeld.

Bel gerust 050 – 30 23 700 en je feest kan beginnen. Van spring kussen tot een tap. Suikerspin machine of ambachtelijk vlees voor de barbeque.

Onze Groningse gastvrijheid

Gastvrijheid is niet tastbaar. Het is een beleving.
Stap je bij ons binnen dan word je op een vriendelijke manier geholpen, waarbij de wensen van de klant hoog in het vaandel staan.

Zowel Food als Non-Food

Wij hebben een ambachtelijke slagerij met een eigen worstmakerij. In de loop der jaren hebben wij ons verder gespecialiseerd in catering en partyverhuur en zijn een begrip in de regio geworden.
We zijn begonnen met verhuur van tenten, tafels, stoelen en springkussens. Dit is inmiddels uitgegroeid met een compleet assortiment (verhuur) materialen waaronder springkussens, opblaasbare blikvangers, spelverhuur, heathers, partytenten, bierbanken, statafels, serviesgoed, feestverlichting, biertap enz.
Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor de gehele facilitaire levering van uw straat-, personeels-, verenigings-, en/of familiefeest. Kortom alles tot in de puntjes georganiseerd, van A – Z!

Levering op locatie

Alles wat je bij ons besteld kunnen wij voor jou op locatie leveren op een door jou gewenst tijdstip.
Hiervoor brengen wij, afhankelijk van het bezorgadres, kosten in rekening. Neem gerust contact met ons op, zodat wij je de juiste prijs kunnen doorgeven.

Streekproducten

Bij ons kun je terecht voor een keur aan Groningse worst. Hierbij kun je denken aan: leverworst, bloedworst, rolpens en natuurlijk niet te vergeten de alom bekende droge worst met kruidnagel, maar ook verschillende andere soorten zoals cowboy (de topper van onze droge worsten), beerenburg, peper/knoflook, venkel, roquefort en chili.

Betaalbaar

Kom je bij Party / Slagerij t Koopmanshoekje dan ben je verzekerd van een goede prijs kwaliteitsverhouding. Een (h)eerlijk product voor een (h)eerlijke prijs.